top of page

VAR VÄNLIG FÖLJ

Vad ska jag tänka på innan jag tatuerar mig?

Innan du besöker oss för att tatuera dig så är det viktigt att du har ätit en bra måltid, fått en bra kvällssömn samt upplyst oss om du har några sjukdomar, hjärt problem eller annat!  DU får inte vara påverkad av några droger eller alkohol, då nekas du din tid samt debiteras för din vårdslöshet.

Tänk även på att ha på dig bekväma kläder som du kan sitta i en bra stund.
Tänk på ljudnivån i studion med, vi pratar gärna med våra kunder före, under och efter tatueringstiden men respektera artisternas fokus och lokalens yta.

Har ni vänner med er så kan dem lätt bli uttråkade av att sitta och vänta i några timmar då vi faktiskt jobbar även om vi är pratsamma och glada av oss.

Varför?

Först av allt, tänk mycket på varför du skaffar en tatuering. 

Om du bestämmer dig för en tatuering, gå för det. Spana igenom tidningar, surfa på nätet, kolla hur tatueringar ser ut på andra människor. Med andra ord, lägg ner energi på din sak och inte bara Google. 

Placering?

Placering av din tatuering kan vara lika viktigt som valet av den. De som ångrar en tatuering ångrar oftast placering och form än ämnesvalet.Hur beroende är du av att kunna dölja din tatuering? Planerar du fler tatueringar? Tänk på att om du ändå vill ha en hylsa, det är ganska dumt att sätta lite skrivande på underarmen, som riskerar att försvåra det för framtida tatueringar som i detta fall dras runt den gamla tatueringen. En tatuering som består av flera olika motiv kan lätt se rörigt eller oplanerat ut. Man måste tänka framåt och tänka lite större. 

Observera också att en design ser mycket större ut på papper än på kroppen, så var öppen för förslag när du pratar med tatueraren.

Var?

Vill du ha en bild som redan finns, eller en bild som är utformad speciellt för dig? 

"Jag vill ha något som ingen annan har" är ett vanligt svar. 

Samma person kan dock välja en standardfjäder, oändlighet tecken på överarmen eller ett japanskt tecken på axeln. Det finns absolut inget fel med det, alla vet själv vad som passar, men det är inte särskilt unikt. Fundera på om du vill att ditt motiv skall vara i färg eller svart / grå skala.Läs tidningar, titta på nätet, spionera på folk, du kan göra mycket med en tatuering så vidga dina vyer! Lär dig att skilja mellan de olika stilar (som japanska, prydnadsväxter, realistiska, old school, etc) för att se vad som passar din fantasi!

bottom of page