top of page
working photos.jpg

BOKNING

Enkelt och smidigt 

IDÉ

Har ni bestämt er att göra en tatuering? Skriv till oss via Facebook eller scrolla ned på sidan och fyll i formuläret. 

DESIGN

Beskriv det ni vill göra i formuläret. Om ni också har bild som ni vill visa oss  kan ni skicka den efter vi har besvarat på mejlen.


Vill ni boka istället en konsultation och diskutera på plats design, storlek osv. så kostar det 200kr.

BOKNING

När vi kommit ifund med vad du vill göra så bokar vi din tid i samband med en .

Deposition på 1200 kr.

(Vid avbokning behåller vi depositionen ifall ni inte har meddelat oss 3 dagar innan ni ska tatuera). För att boka en ny tid krävs en ny deposition

kommunikation

Efter att du bokat når du oss på Facebook där vi kan hantera dina frågor och material privat och smidigt.

ATT TÄNKA PÅ

Att tatuera sig hos oss innebär lite av ett samarbete.

Vi förväntar oss att ni har undersökt lite själva på nätet för att få en mer klar bild av vad ni önskar eller ser framför er.

Detta sparar både er och oss en hel del tid när vi väl kommer till momentet av att boka en tid samt lämna in referenser, idéer eller generella tankar till oss.


Vi är en modern studio som arbetar med mycket nya tekniker och lösningar för att kunna designa så optimalt som möjligt, detta innebär att vi gärna skapar designen med er på plats istället för att gissa oss fram vad ni tycker om.

Skapandet av er design sker på den bokade dagen.

INFÖR BESÖKET

Betyder det mycket för oss att ni kommer hit men ha i åtanke att detta är en arbetsplats och även om vi gillar att ha kul och umgås med er så gäller det att hålla ljudnivån nere, respektera artisternas arbetsområden och framförallt kunderna som blir tatuerade.

Undvik gärna att ta med väntande sällskap även om ni bara skall göra ett kort besök eftersom vi strävar efter en effektiv och lugn arbetsplats för både artisterna och dem besökande gästerna som faktiskt betalar för dagen.

INNAN DU BOKAR!

Tänk gärna på att beskriva ditt önskemål så bra som möjligt storlek, motiv och placering bland annat för att underlätta våran förståelse för vad du önskar. Vi vill gärna inte höra "inte för stor och inte för liten". Vi vill gärna veta exakta mått på tatueringen du vill göra för att på bästa sätt förbereda en design och utföra ett bra arbete.

Deposition betalas antingen via bank överföring eller kontant men när din tatuering är klar kan du betala via antingen swish eller kontant. Vi tar inte kort.

KONTAKT

bottom of page